Η NEXEN TIRE επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της Πρώτης Τοποθέτησης με τα κορυφαίας Ποιότητας ελαστικά N’FERA SPORT

Η NEXEN Tire, κορυφαίος παγκόσμιος κατασκευαστής ελαστικών, ανακοίνωσε την έγκριση OEM (Πρώτη τοποθέτηση) για το πιο πρόσφατο μοντέλο της 11ης γενιάς της Mercedes-Benz E-Class, το οποίο θα εξοπλίζεται με το κορυφαίο μοντέλο ελαστικών N’FERA SPORT.

Το N’FERA SPORT είναι ένα ευρωπαϊκό σπορ ελαστικό υψηλών επιδόσεων που κατασκευάζεται στο ευρωπαϊκό εργοστάσιο της NEXEN Tire. Προσφέρει εξαιρετικό κράτημα στο βρεγμένο οδόστρωμα με φαρδύ αυλάκι 3+1 και ασύμμετρο σχεδιασμό, κατάλληλο για οδήγηση  σε υψηλές ταχύτητες, επιδεικνύοντας εξαιρετική απόδοση σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα.

Επιπλέον, με τη βελτιστοποίηση της σχεδίασης του πέλματος, βελτιώθηκαν σημαντικά οι επιδόσεις χειρισμού στην οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες, η οδηγική άνεση καθώς και τα επίπεδα θορύβου.

Εν τω μεταξύ, το N’FERA SPORT έλαβε αξιολογήσεις “Εξαιρετικά προτεινόμενο” και “Προτεινόμενο από την Αγορά” σε δοκιμές θερινών ελαστικών που πραγματοποιήθηκαν από κορυφαία ευρωπαϊκά περιοδικά αυτοκινήτου όπως τα γερμανικά Auto Bild, ADAC και Ace Lenkrad για την ποιότητα και την τεχνολογία του. Πήρε επίσης το κύριο βραβείο στην κατηγορία σχεδιασμού προϊόντων των “Red Dot Design Awards” στη Γερμανία.

Η NEXEN Tire προμηθεύει τα ελαστικά της N’FERA SPORT σε διάσταση 225/55 R18 102Y XL.

By | 2024-04-03T13:59:17+00:00 Απρίλιος 3rd, 2024|News|