Loading...
Διεθνή Βραβεία Σχεδιασμού 2018-04-11T15:10:14+00:00

H NEXEN TIRE είναι η πρώτη ανάμεσα σε όλες τις βιομηχανίες ελαστικών που τις απονέμονται και τα 4 μεγαλύτερα βραβεία σχεδιασμού του κόσμου.

Η NEXEN TIRE έχει κερδίσει το Αμερικανικό βραβείο σχεδιασμού IDEA, το Γερμανικό βραβείο σχεδιασμού IF, το βραβείο σχεδιασμού Red Dot καθώς και το Ιαπωνικό βραβείο καλού σχεδιασμού. Τα τέσσερα παραπάνω βραβεία θεωρούνται τα καλύτερα βραβεία σχεδιασμού παγκοσμίως και η κατοχή τους αποδεικνύει τον ανταγωνιστικό σχεδιασμό και την ποιότητα των ελαστικών Nexen που την τοποθετούν στους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών του κόσμου!

Αμερικανικό Βραβείο Σχεδιασμού IDEA

Τα βραβείο σχεδιασμού IDEA είναι ένας διεθνής διαγωνισμός που διοργανώνεται από το Σύλλογο Βιομηχανικών Σχεδιαστών της Αμερικής. Για να απονεμηθεί το βραβείο, οι συμμετέχοντες πρέπει να επιδείξουν αυθεντικότητα, καλλιτεχνία, φιλικότητα προς το περιβάλλον, επιχειρηματική αξία και λύση σε προβλήματα. Το NEXEN Green Hive είναι ένας σχεδιασμός ελαστικού επόμενης γενιάς που επιμηκύνει την διάρκεια ζωής του αλλάζοντας μόνο το πέλμα του και όχι ολόκληρο το ελαστικό.

Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού IF

Τα βραβεία σχεδιασμού iF εμφανίστηκαν πρώτη φορά το 1954 και διοργανώνονται κάθε χρόνο από το διεθνές φόρουμ σχεδιασμού iF. Κάθε χρόνο, τα βραβεία iF προσελκύουν περισσότερες από 5.000 συμμετοχές προερχόμενες από 70 χώρες. Οι συμμετοχές αυτές κρίνονται από καταξιωμένους ειδικούς και οι καλύτερες από αυτές λαμβάνουν μια σφραγίδα iF που υποδηλώνει την εξαιρετική σχεδιαστική ποιότητα.

Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού Red Dot

Το βραβείο σχεδιασμού Red Dot είναι ένα διεθνές βραβείο προϊόντος που απονέμεται από το Κέντρο Σχεδιασμού της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας, στην πόλη Essen της Γερμανίας. Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες βραβείων για σχεδιασμό προϊόντων, σχεδιαστικά γραφεία και σχεδιαστικές ιδέες. Από το 1955, τα βραβεία σχεδιασμού Red dot έχουν πάνω από 11.000 συμμετοχές προερχόμενες από 61 χώρες.

Ιαπωνικά Βραβεία Καλού Σχεδιασμού

Τα βραβεία καλού σχεδιασμού είναι ένα μοναδικά ολοκληρωμένο σύστημα αξιολόγησης και επιβράβευσης σχεδιασμού στην Ιαπωνία από το 1957. Πολλές εταιρείες και σχεδιαστές, τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό της Ιαπωνίας, συμμετέχουν στο διαγωνισμό για να ενισχύσουν την βιομηχανία και την ποιότητα ζωής μέσα από τον σχεδιασμό. Το «G Mark», που αποτελεί το σύμβολο του βραβείου έχει αναγνωριστεί ευρέως ως ένα σύμβολο που αναπαριστά τον καλό σχεδιασμό.