Loading...
Κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης 2018-04-11T15:27:35+00:00

Κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης

Τα κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης της Nexen Tire είναι αφοσιωμένα στην ανάπτυξη της τεχνολογίας του μέλλοντος ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια και τα υψηλότερα επίπεδα ζωής για όλους. Το καταρτισμένο προσωπικό μας και τα προηγμένα συστήματα που διαθέτουμε αναβαθμίζουν στο μέγιστο τις ικανότητες μας στον τομέα της Έρευνας και Ανάπτυξης.

Παγκόσμια Κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης

Η NEXEN TIRE έχει ιδρύσει ένα παγκόσμιο δίκτυο Έρευνας και Ανάπτυξης με την καθοδήγηση του βασικού της κέντρου στην πόλη Yangsan της Κορέας και την συνεργασία των κέντρων έρευνας και ανάπτυξης στις ΗΠΑ, στην Κίνα και στην Γερμανία, όπου αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα για το μέλλον που θα κατακτήσουν την παγκόσμια αγορά.

Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης στην Κορέα

Λειτουργώντας ως το κέντρο ελέγχου όλων των υπόλοιπων κέντρων Έρευνας και Ανάπτυξης της Nexen Tire, το κέντρο της Κορέας εστιάζει στην εφαρμογή και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και προϊόντων με τις υψηλότερες επιδόσεις.

Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης στην Κίνα

Το τεχνικό κέντρο της NEXEN TIRE στην Κίνα ιδρύθηκε για την μελέτη και ανάπτυξη της τοπικής αγοράς της Κίνας που αποτελεί την μεγαλύτερη αγορά επιβατικών ελαστικών παγκοσμίως. Το κέντρο αυτό εστιάζει στην ανάπτυξη ελαστικών προσαρμοσμένων στις τοπικές ανάγκες, αλλά και στρατηγικών προϊόντων που χρησιμοποιούνται και σε άλλες αγορές.

Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης στην Ευρώπη

Χτίζοντας μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα των ελαστικών Nexen στους καταναλωτές, το τεχνικό κέντρο της Nexen Tire στην Ευρώπη εργάζεται για την ανάπτυξη ακόμα μεγαλύτερης γκάμας προϊόντων για νέα οχήματα για την Ευρωπαϊκή αγορά όπου βρίσκονται πολλές από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες παγκοσμίως.

Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης στις ΗΠΑ

Στοχεύοντας στη διεύρυνση της παρουσίας των ελαστικών Nexen στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, το τεχνικό κέντρο της Nexen Tire στις ΗΠΑ δίνει μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη υψηλού επιπέδου τεχνολογιών βασισμένες σε έρευνες ελαστικών και οχημάτων υψηλών επιδόσεων.