Loading...
Βραβεύσεις από Διεθνή Περιοδικά 2018-04-10T15:41:07+00:00

Βραβεύσεις από Διεθνή Περιοδικά

Παγκοσμίου φήμης περιοδικά αυτοκινήτων αναγνωρίζουν την ποιότητα και την υψηλή τεχνολογία των προϊόντων μας.

«ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ» Περιοδικό AUTOBILD, Γερμανία
Στην δοκιμή καλοκαιρινών ελαστικών που διεξήγαγε το περιοδικό Autobild το 2015, το ελαστικό Nexen Nblue HD Plus αξιολογήθηκε με τον χαρακτηρισμό «Προτείνεται Ανεπιφύλακτα» για τις εξαιρετικές του επιδόσεις στο φρενάρισμα και στο χειρισμό στο βρεγμένο οδόστρωμα

«ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΗΣ» Περιοδικό ACE LENKRAD / «ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ» Περιοδικό GTU, Γερμανία
Στη δοκιμή καλοκαιρινών ελαστικών που διεξήχθη από το περιοδικό ACE LENKRAD το 2016, το ελαστικό Nblue HD Plus βραβεύτηκε ως «Νικητής της Δοκιμής» και με την αξιολόγηση «Προτείνεται ανεπιφύλακτα» για το εξαιρετικό φρενάρισμα και χειρισμό που προσφέρει καθώς και την μεγάλη αντίσταση στην υδρολίσθηση.

2η ΘΕΣΗ” Περιοδικό VI BILAGARE, Σουηδία
Το περιοδικό ανέφερε ότι το ελαστικό Nblue HD Plus προσφέρει μικρές αποστάσεις ακινητοποίησης κατά το φρενάρισμα σε βρεγμένες επιφάνειες. Το κράτημα στις στροφές είναι ιδιαίτερα καλό και αποδείχτηκε πολύ ασφαλές κατά την δόκιμη στην βρεγμένη πίστα.

«ΚΑΛΟ ΠΡΟΙΟΝ» Περιοδικό AUTOBILD, Γερμανία
Το ελαστικό NFERA SU1 έλαβε τη αξιολόγηση «Καλό προϊόν» στη δοκιμή ελαστικών που διεξήχθη από το περιοδικό Autobild λόγω των πολύ καλών του επιδόσεων στο φρενάρισμα, στο χειρισμό και στην αντίσταση κατά της υδρολίσθησης.

«ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ¨ΠΡΟΙΟΝ» Περιοδικό AUTONAVIGATOR, Ουγγαρία
Το νέο ελαστικό Nexen N’Blue 4Season έφερε αξιοσημείωτα αποτελέσματα στη δοκιμή ελαστικών στην Ουγγαρία. Το N’Blue 4Season είχε καλύτερες επιδόσεις από πολύ ακριβότερα ελαστικά στην κατηγορία «all season» στο στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα και είχε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές επιδόσεις στο φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα.

«ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ» Περιοδικό AUTOBILD, Γερμανία
Το ελαστικό της NEXEN TIRΕ, Nblue 4Season έλαβε ένα συνολικό «Ικανοποιητικό» βαθμό στην δοκιμή χειμερινών ελαστικών που διεξήγαγε το περιοδικό AutoBild. Βαθμολογήθηκε 1ο στην κατηγορία της άνεσης, έχοντας τον χαμηλότερο παραγόμενο θόρυβο που ανήλθε σε 67.4 decibels (dB) και βαθμολογήθηκε 2ο στην κατηγορία του χειρισμού και της αλλαγής κατεύθυνσης σε χειμερινές συνθήκες.