Η NEXEN TIRE παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή ελαστικών, ανακοίνωσε ότι προμηθεύει εξοπλισμό πρώτης τοποθέτησης (OE) για την όγδοη γενιά της BMW Σειράς 5 Sedan.

Το N’FERA SPORT είναι ένα ευρωπαϊκό, premium, σπορ ελαστικό κορυφαίας ποιότητας το οποίο παρέχει εξαιρετική απόδοση φρεναρίσματος μέσω των 3+1 αυλακώσεών του και έχει σκοπό τη μεγιστοποίηση των σπορ επιδόσεων σε υψηλές ταχύτητες χάρη στον ασύμμετρο σχεδιασμό του πέλματος του ελαστικού.
Επιπλέον, με τη βελτιωμένη σχεδίασή του ενισχύει σημαντικά την αξιοπιστία σε υψηλές ταχύτητες, την απόδοση χειρισμού, την καταστολή θορύβου καθώς και την πρόσφυση στο οδόστρωμα.

Σε δοκιμές θερινών ελαστικών που διεξήχθησαν από κορυφαία ευρωπαϊκά περιοδικά αυτοκινήτου, όπως τα γερμανικά AutoBild, ADAC και Ace Lenkrad, το N’FERA SPORT έλαβε “ισχυρές βαθμολογίες” και “συστάσεις αγοράς”. Ακόμα, το ελαστικό βραβεύτηκε στην κατηγορία Σχεδίασης Προϊόντων «Red Dot Design Awards» στη Γερμανία.

Βασισμένη στην ποιότητα και την τεχνολογία, μέσω συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης, η NEXEN TIRE σχεδιάζει να επεκτείνει τον εφοδιασμό ελαστικών σε νέα μοντέλα αυτοκινήτων παγκόσμιων premium κατασκευαστών και να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της στην ευρωπαϊκή αγορά.

Το N’FERA SPORT διατίθεται για το επιλεγμένο μοντέλο της όγδοης γενιάς της BMW Σειράς 5 Sedan, σε διαστάσεις 225/55 R18 102Y XL.

By | 2023-11-08T17:28:05+00:00 Νοέμβριος 8th, 2023|News|