Η Manchester City Καταρρίπτει ρεκόρ και γράφει ιστορία: 4 συνεχόμενοι τίτλοι στην Premier League με την στήριξη της NEXEN TIRE

Η Manchester City καταρρίπτει το ρεκόρ και γίνεται η πρώτη ομάδα που κατακτά την Premier League τέσσερις συνεχόμενες φορές.

Η NEXEN TIRE, ένας κορυφαίος παγκόσμιος κατασκευαστής ελαστικών, συγχαίρει τον μακροχρόνιο συνεργάτη Manchester City Football Club, τον πρωταθλητή Premier League 2023/24, για την τεράστια επιτυχία τους.

Από το 2015, η NEXEN TIRE είναι περήφανος συνεργάτης της Manchester City, η οποία κέρδισε τον τίτλο της Premier League το 2023/24, σημειώνοντας την τέταρτη συνεχόμενη σεζόν με επιτυχία. Η Manchester City είναι η πρώτη ομάδα που κατακτά τέσσερις συνεχόμενους τίτλους Premier League σε όλη την ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η NEXEN TIRE σκοπεύει να συνεχίσει τη συνεργασία της με τη Manchester City τη σεζόν 2024/25 παρουσιάζοντας διάφορες πρωτοβουλίες μάρκετινγκ με τη Manchester City ενισχύοντας τη δέσμευση με τους καταναλωτές και τους λάτρεις του ποδοσφαίρου παγκοσμίως.

Ο Νοτιοκορεάτης κατασκευαστής ελαστικών θα συνεχίσει να συνεργάζεται με εμπόρους σε βασικές αγορές σε όλο τον κόσμο για να γιορτάσει τη νίκη και να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας μέσω ποικίλων προωθήσεων πωλήσεων και ψηφιακών διαφημιστικών εκστρατειών και θα έχει ισχυρή παρουσία σε όλους τους αγώνες της Manchester City.

Εν τω μεταξύ, στις 25 Μαΐου, η Manchester City θα αντιμετωπίσει τη Manchester United στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

By | 2024-05-22T12:31:13+00:00 Μάιος 22nd, 2024|News|