Η ΝΕΧΕΝ TIRE κέρδισε το Red Dot Design Award 2024 στην κατηγορία σχεδιασμού προϊόντος

Η NEXEN TIRE, κορυφαίος παγκόσμιος κατασκευαστής ελαστικών, ανακοίνωσε ότι τα ελαστικά της N’FERA SPORT S κέρδισαν το κύριο βραβείο στην κατηγορία σχεδίασης προϊόντων του γερμανικού βραβείου Red Dot Design Award 2024.

Το Red Dot Design Award είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος διαγωνισμός σχεδιασμού που διοργανώνεται από το Design Zentrium Nordhein Westfalen της Γερμανίας. Θεωρείται ως ένα από τα τρία κορυφαία παγκόσμια βραβεία σχεδιασμού, μαζί με τα βραβεία σχεδίασης IDEA στις Ηνωμένες Πολιτείες και τα βραβεία σχεδίασης iF στη Γερμανία.

Το βραβευμένο N’FERA SPORT S είναι ένα ελαστικό Premium υψηλών επιδόσεων σχεδιασμένο για δυναμική οδήγηση υψηλής ταχύτητας, με εξαιρετική αντοχή, χειρισμό και πρόσφυση.

Ο σχεδιασμός είναι βελτιστοποιημένος για την ισορροπία απόδοσης μεταξύ στεγνού και βρεγμένου οδοστρώματος χρησιμοποιώντας 3+1 αυλακώσεις – παχιές κατακόρυφες αυλακώσεις στις επιφάνειες των ελαστικών – για την αποφυγή υδρολίσθησης και τη μεγιστοποίηση της πρόσφυσης σε στεγνό οδόστρωμα.

Επιπλέον, για ευέλικτο χειρισμό, βελτιώθηκε η ακαμψία του ώμου στο εξωτερικό μέρος όπου συγκεντρώνεται το φορτίο και το έδαφος και βελτιώθηκε το σύστημα διεύθυνσης υψηλής ταχύτητας χρησιμοποιώντας ένα φαρδύ κεντρικό μπλοκ. Μια κατευθυντήριας αυλάκωσης κατεύθυνσης οδήγησης (σχεδιασμός γωνιακής ολίσθησης μπλοκ ελαστικού) χρησιμοποιήθηκε για τη μείωση της μη φυσιολογικής φθοράς και τη βελτίωση της απόδοσης στο βρεγμένο.

Η χρήση αριστερού και δεξιού πολλαπλού σχεδιασμού πέλματος βελτιώνει την ανθεκτικότητα στις υψηλές ταχύτητες και τα επίπεδα πρόσφυσης, ενώ παρέχει επίσης σταθερό χειρισμό υψηλής ταχύτητας. Τέτοιες επιδόσεις οδήγησης επικυρώθηκαν από αυστηρές δοκιμές στο Nürburgring της Γερμανίας, μια εξαιρετικά δύσκολη διαδρομή οδήγησης.

Εν τω μεταξύ, το σήμα αντικατάστασης HN, το οποίο αντιπροσωπεύει τη μοναδική κορεατική εταιρεία ελαστικών που έλαβε πιστοποίηση τεχνολογίας ελαστικών για αντικατάσταση αποκλειστικά για τη μάρκα Hyundai N, αποτυπώθηκε στο πλευρικό τοίχωμα.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κερδίσουμε ένα από τα τρία κορυφαία βραβεία σχεδιασμού στον κόσμο, αποδεικνύοντας την ανταγωνιστικότητα σχεδιασμού της NEXEN Tire», δήλωσε εκπρόσωπος της NEXEN Tire. «Θα συνεχίσουμε να αυξάνουμε την αξία της μάρκας μέσω της μοναδικής σχεδίασης ελαστικών NEXEN».

By | 2024-04-19T16:53:57+00:00 Απρίλιος 19th, 2024|News|