Η NEXEN TIRE ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ Ο ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ‘ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΕΙΚΤΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ’

Η NEXEN TIRE, ο κορυφαίος κατασκευαστής ελαστικών, διακρίθηκε ως η καλύτερη μάρκα ελαστικών για τη Νότια Κορέα βάσει του Παγκόσμιου Δείκτη Γενικής Ικανοποίησης Πελατών (GCSI) για το 2023. Για δεκατέσσερα χρόνια στη σειρά η εταιρεία καταλαμβάνει την πρώτη θέση της κατάταξης.

Η έρευνα του οργανισμού για τον δείκτη GCSI, που μετρά δεκαεννέα χρόνια ζωής, διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Ενέργειας της Νότιας Κορέας για να αξιολογήσει παράγοντες όπως ικανοποίηση πελατών, αξίες πελατών, διεθνή ανταγωνιστικότητα και αφοσίωση σε επωνυμίες, με σκοπό την επιλογή των κορυφαίων επιχειρήσεων.

Η NEXEN TIRE διακρίθηκε για το πρόγραμμά της «Next Level», μια υπηρεσία ενοικίασης ελαστικών που ξεκίνησε το 2015 ως εθνική καινοτομία στη βιομηχανία ελαστικών της Νότιας Κορέας. Στο πλαίσιο του προγράμματος «Next Level» οι πελάτες μπορούν επίσης να επισκέπτονται το συνεργείο της περιοχής τους για τους τακτικούς ελέγχους κατάστασης και πίεσης αέρα των ελαστικών τους.

Επιπλέον, το 2020, η εταιρεία ήταν η πρώτη στην εγχώρια βιομηχανία που υλοποίησε μια ανέπαφη υπηρεσία εγκατάστασης, το «Next Level GO». Αυτή η premium υπηρεσία στέλνει ειδικούς ελαστικών στην τοποθεσία όπου βρίσκεται το όχημα του πελάτη, μαζί με ειδικά οχήματα εξοπλισμένα με υπερσύγχρονο εξοπλισμό αντικατάστασης ελαστικών.

Επιπλέον, η εταιρεία υλοποιεί ένα «νέο luxury σύστημα εγγύησης» για την κορυφαία σειρά προϊόντων της, τα N’fera, με ανταλλαγή των ελαστικών για απόλυτη ασφάλεια κατά την οδήγηση. Η υπηρεσία ενοικίασης «Next Level» συνεχίζει επίσης να παρέχει premium υπηρεσίες ικανοποίησης πελατών χρησιμοποιώντας ένα «δωρεάν σύστημα εγγύησης» που αντικαθιστά τα ελαστικά δωρεάν, ακόμη και σε περίπτωση ζημιάς ή πρόωρης φθοράς που έχει προκαλέσει ο συμβεβλημένος πελάτης από αμέλεια.

Στόχος της NEXEN TIRE είναι να αυξήσει ακόμη περισσότερο την άνεση του πελάτη εξελίσσοντας και επεκτείνοντας διαρκώς τις υπηρεσίες της με γνώμονα τον πελάτη.

By | 2023-06-30T17:07:17+00:00 Ιούνιος 30th, 2023|News|