Το ελαστικό N’blue 4 Season της Νexen κερδίζει την δοκιμή ελαστικών που διεξήγαγε το φημισμένο Γερμανικό club ADAC.

H Nexen Tire, ένας παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή ελαστικών, ανακοίνωσε ότι το “all season” ελαστικό της, N’blue 4 Season (175/65R14T), κατατάχθηκε 1ο στη δοκιμή που διεξήγαγε το ADAC, ένα από τα μεγαλύτερα club αυτοκινήτων στην Ευρώπη.

Ενώ η ζήτηση για ελαστικά τεσσάρων εποχών (all season) αυξάνεται συνεχώς, το ελαστικό N’blue 4 Season της Nexen Tire απέδειξε την υπεροχή του πετυχαίνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα ανάμεσα σε 11 ελαστικά διαφόρων κατασκευαστών. Το N’blue 4 Season είχε πολύ καλές επιδόσεις στις βρεγμένες και παγωμένες επιφάνειες καθώς και στην εξοικονόμηση καυσίμου. Ειδικότερα, το ελαστικό ξεπέρασε όλους τους ανταγωνιστές του στις επιδόσεις του στο παγωμένο έδαφος, έχοντας εξαιρετική σταθερότητα στις στροφές.

«Σκεπτόμενοι την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των all season ελαστικών στην αγορά, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τα αποτελέσματα της δοκιμής του ADAC, αφού επιβεβαιώνουν τις συνεχείς προσπάθειες της Nexen Tire να προσφέρει στους καταναλωτές ελαστικά υψηλής ποιότητας, δήλωσε ο CEO της Nexen Tire, Travis Kang. «Τα ελαστικά μας έχουν αναγνωριστεί στην Ευρωπαϊκή αγορά για την εξαιρετική ποιότητα τους και θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητα τους στην περιοχή και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο ADAC δοκίμασε 11 ελαστικά «τεσσάρων εποχών» στη διάσταση 175/65R14T, βάζοντας τα σε διάφορα τεστ επιδόσεων σε στεγνά, βρεγμένα και χιονισμένα οδοστρώματα. Εκτός από τα παραπάνω, τα ελαστικά αξιολογήθηκαν και σε άλλους παράγοντες όπως είναι η φθορά, ο παραγόμενος θόρυβος και η κατανάλωση καυσίμου. Το N’blue 4 Season πέτυχε την βαθμολογία «Ικανοποιητικό» σε αυτή την ενδελεχή αξιολόγηση όπου τα ελαστικά δεν συγκρίθηκαν μόνο μεταξύ τους αλλά και με αντίστοιχα καλοκαιρινά και χειμερινά ελαστικά.

Η Nexen Tire προμηθεύει ελαστικά σε πολλούς αναγνωρισμένους κατασκευαστές αυτοκινήτων παγκοσμίως όπως η Porsche, FCA, Volkswagen, GM and Hyundai Kia Motors.

By | 2018-05-14T12:41:24+00:00 Μάιος 9th, 2018|News|