Η NEXEN TIRE ανακοίνωσε την παροχή εξοπλισμού πρώτης τοποθέτησης για τα compact SUV BMW X1 και iX1 EV!

H NEXEN TIRE έλαβε έγκριση διάθεσης εξοπλισμού πρώτης τοποθέτησης για τα κορυφαία ελαστικά N’FERA SPORT που προσφέρουν μέγιστη πρόσφυση και κράτημα.

Η NEXEN TIRE, παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή ελαστικών, ανακοίνωσε ότι θα παρέχει εξοπλισμό πρώτης τοποθέτησης για τα compact SUV της BMW, και ειδικότερα για το τρίτης γενιάς X1 και το αμιγώς ηλεκτρικό iX1.

Τα δύο αυτά μοντέλα διαθέτουν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της BMW, όπως η μπροστινή γρίλια “kidney grille”, τα διάφανα φανάρια και το αμάξωμα με τρισδιάστατο ή πολυδιάστατο εφέ.

Τα κορυφαίας ποιότητας ελαστικά N’FERA SPORT που θα εξοπλίσουν τα μοντέλα X1 και iX1 κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της NEXEN TIRE στην Ευρώπη και είναι ειδικά σχεδιασμένα για χρήση στους ευρωπαϊκούς δρόμους. Τα ασύμμετρα πέλματα των ελαστικών τα καθιστούν ιδανικά για οδήγηση σε υψηλή ταχύτητα, ενώ οι 3+1 φαρδιές αυλακώσεις προσφέρουν κορυφαία επίπεδα απομάκρυνσης του νερού. Έτσι, μπορούν να αποδίδουν ιδανικά τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Επισημαίνεται επίσης ότι περιοδικά παγκόσμιας φήμης όπως τα Autobild, ADAC, Motorbelt και Ace Lenkrad υπέβαλαν σε δοκιμή τα θερινά ελαστικά N’FERA SPORT και έκριναν τις επιδόσεις τους εξαιρετικά προτεινόμενες. Για την ακρίβεια, το Autobild τους απένειμε τη βαθμολογία “συνιστώνται ανεπιφύλακτα”. Όσον αφορά τον σχεδιασμό, τα ελαστικά κέρδισαν το βραβείο Red Dot Design.

Μετά από την ανακοίνωση, νωρίτερα μέσα στη χρονιά, ότι θα διαθέτει ελαστικά πρώτης τοποθέτησης για το μοντέλο BMW 2-Series Active Tourer, η NEXEN TIRE εξασφάλισε τη διάθεση ελαστικών για τα μοντέλα X1 και iX1 EV, γεγονός που αποτελεί δείγμα της εμπιστοσύνης κορυφαίων αυτοκινητοβιομηχανιών, την οποία κέρδισε χάρη στην προηγμένη της τεχνολογία και την υψηλής ποιότητας εργασία.

By | 2022-09-29T11:25:37+00:00 Σεπτέμβριος 29th, 2022|News|