Η NEXEN TIRE εξοπλίζει το νέο Audi A6 8ης γενιάς

nexen audi a6

Το WINGUARD Sports 2 θα αποτελέσει το εργοστασιακό χειμερινό ελαστικό του μοντέλου

Η Δ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, αποκλειστικός επίσημος εισαγωγέας των ελαστικών της NEXEN TIRE, ανακοινώνει την επιλογή του μοντέλου ελαστικών WINGUARD Sport 2 για τον εργοστασιακό εξοπλισμό του AUDI A6 όγδοης γενιάς στη διάσταση 225/60R17 99H.

Το νέο Audi A6 αποτελεί τη ναυαρχίδα του Γερμανικού κατασκευαστή στην κατηγορία «business – class sedan» και ένα από τα πιο ευπώλητα πολυτελή μοντέλα. Διακρίνεται για τον σπορ σχεδιασμό του, το στιβαρό του αμάξωμα, τις ασύγκριτες επιδόσεις του, την εντυπωσιακή απόδοση καυσίμου και τα προηγμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας.

Το WINGUARD Sport 2 της NEXEN TIRE είναι ένα premium χειμερινό ελαστικό σχεδιασμένο για πολυτελή sedan και sport αυτοκίνητα. Προσφέρει εξαιρετικό κράτημα και απόδοση φρεναρίσματος σε παγωμένο οδόστρωμα. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές επιδόσεις τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Το WINGUARD Sport 2 χαρακτηρίστηκε ως «προτεινόμενο» στα χειμερινά test ελαστικών Auto Bild. Παρουσίασε εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες της δοκιμής, συμπεριλαμβανομένων τις δοκιμές κρατήματος, διαχείρισης, θορύβου, οδηγικής αίσθησης και απόδοσης καυσίμου σε χιονισμένο και βρεγμένο οδόστρωμα. Επίσης, βραβεύτηκε για τον κομψό του σχεδιασμό στα γερμανικά IF Design Awards.

Η NEXEN TIRE προμηθεύει με εργοστασιακά ελαστικά φημισμένα brands οχημάτων, μεταξύ των οποίων το Audi A3 και η Porsche Panamera. Το στοιχείο αυτό αποτελεί απόδειξη της ποιοτικής και τεχνολογικής υπεροχής της, η οποία αναμένεται να επιβεβαιωθεί μέσα από νέες της συνεργασίες και με άλλους premium κατασκευαστές οχημάτων παγκοσμίως.

By | 2022-01-18T11:51:45+00:00 Ιανουάριος 18th, 2022|News|