Νέα συνεργασία για NEXEN TIRE & AC Milan!

Η νέα συνεργασία έρχεται να επισφραγίσει μια καλή αγωνιστική περίοδο για τους Rossoneri, κατά την οποία η AC Milan κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην Serie A και κατοχύρωσε μια θέση στο UEFA Champions League.

«Ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την AC Milan, μια καταπληκτική ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και προσβλέπουμε σε μια επιτυχημένη συνεργασία. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επόμενη σεζόν», είπε ο Τζον Μπόσκο Κιμ, Αντιπρόεδρος της NEXEN TIRE Ευρώπης. «Με αυτή τη νέα συνεργασία, η NEXEN TIRE επιταχύνει καινοτόμα έργα, όπως την ενσωμάτωση του αποκλειστικού μας προγράμματος συνεργασίας με πελάτες Nexen POINT στα νέα πακέτα μάρκετινγκ και επικοινωνίας που αναπτύσσονται σε συνεργασία με την AC Milan».

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, η NEXEN TIRE στοχεύει στην ενίσχυση της παρουσίας της επωνυμίας της στην ιταλική αγορά μέσω της προβολής της τόσο στο γήπεδο Σαν Σίρο όσο και διαδικτυακά, καθώς και μέσω της συνεργασίας της με ένα σταθερό και καταξιωμένο όνομα σε διεθνές επίπεδο, όπως είναι η AC Milan. Η εταιρεία θα προβάλλεται εκτενώς στο συνδυασμένο λογότυπο της NEXEN TIRE και της AC MILAN. Η NEXEN TIRE δεσμεύεται να εδραιώσει τη σχέση της με την υπάρχουσα βάση πελατών της με τη δωρεάν διάθεση αποκλειστικών προϊόντων και τη γνωριμία με τους Rossoneri.

By | 2022-02-22T11:37:36+00:00 Σεπτέμβριος 1st, 2021|News|