Η NEXEN TIRE εξοπλίζει τη νέα Alfa Romeo Tonale!

Το πρώτο ηλεκτρικό compact SUV της αυτοκινητοβιομηχανίας εφοδιάζεται με το νέο θερινό ελαστικό υπερ-υψηλών επιδόσεων N’ FERA Primus.

Η Δ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, επίσημος εισαγωγέας των ελαστικών της NEXEN TIRE, ανακοινώνει την επιλογή του μοντέλου N’FERA Primus για τον εργοστασιακό εξοπλισμό της νέας Alfa Romeo Tonale.

Η NEXEN TIRE επιλέχθηκε ως επίσημος προμηθευτής ελαστικών για το νέο μοντέλο Tonale του ιταλικού κατασκευαστή αυτοκινήτων Alfa Romeo. Η Tonale αποτελεί το πρώτο εξηλεκτρισμένο SUV του brand της AlfaRomeo και διατίθεται με ήπιους υβριδικούς και plug-in υβριδικούς κινητήρες, επιπλέον από τους συμβατικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης. Στο μπροστινό μέρος της ενσωματώνει το “Trilobo” – την ξεχωριστή τριγωνική μάσκα – και τους χαρακτηριστικούς αεραγωγούς “Scudetto”, που αποτελούν επίκεντρο της προσοχής. Τα “3+3” φωτιστικά σώματα με νέα τεχνολογία Full-LED Adaptive Matrix είναι εμπνευσμένα από την SZ Zagato και το πρωτότυπο Proteo. Διαθέτει επίσης τις χαρακτηριστικές ζάντες τροχών του brand με τις κλασικές 5 στρογγυλές τρύπες εξαερισμού.

Η NEXEN TIRE θα προμηθεύει το μοντέλο με τα ελαστικά N’FERA Primus τα οποία κατασκευάζονται στις ευρωπαϊκές εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Τσεχία και παρέχονται ως ελαστικά για νέα αυτοκίνητα. Εξασφαλίζουν εξαιρετική απόδοση στην απομάκρυνση νερού και σταθερότητα ακόμα και κατά την οδήγηση με τελική ταχύτητα 300 km/h.

Επιπρόσθετα, οι 3+1 περιμετρικές αυλακώσεις τους προσφέρουν εξαιρετική απομάκρυνση νερού η οποία προλαμβάνει την υδρολίσθηση σε υψηλές ταχύτητες, λαμβάνοντας υπόψη την οδηγική άνεση. Επιπλέον, οι 3 συμπαγείς λωρίδες πέλματος κατά μήκος του ελαστικού εξασφαλίζουν σταθερότητα στην οδήγηση με άμεσο χειρισμό και, μέσω των περιμετρικών αυλακιών, επιτυγχάνουν εξαιρετική απόδοση κρατήματος τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα, κερδίζοντας το κορυφαίο βραβείο στα γερμανικά IF DESIGN Awards, έναν από τους κορυφαίους σχεδιαστικούς διαγωνισμούς στον κόσμο.

Με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του brand, η NEXEN TIREθα συνεχίσει  να προμηθεύει με νέα ελαστικά πολυάριθμους premium κατασκευαστές αυτοκινήτων παγκοσμίως.
Το N’FERA Primus θα τοποθετηθεί στη νέα Alfa Romeo Tonale σε διαστάσεις 215/60R17 96V και 235/50R18 97V.

By | 2022-08-19T22:55:33+00:00 Αύγουστος 19th, 2022|News|