Η NEXEN TIRE εξοπλίζει τη νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer!

 

Το N’FERA SPORT θα αποτελέσει τον εργοστασιακό εξοπλισμό του μοντέλου

Η Δ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, επίσημος εισαγωγέας των ελαστικών της NEXEN TIRE, ανακοινώνει την επιλογή του μοντέλου N’FERA SPORT για τον εργοστασιακό εξοπλισμό της νέας BMW Σειράς 2 Active Tourer. 

Η BMW Σειρά 2 Active Tourer, αποτελεί το πρώτο προσθιοκίνητο πολυμορφικό αυτοκίνητο της BMW, σχεδιασμένο με σπορ φιλοσοφία. Διακρίνεται για τον εξαιρετικό της χειρισμό, την απόδοση κινητήρα, την ανώτερη μετάδοση του αυτοκίνητου και την επιτάχυνση της.

Το N’FERA SPORT είναι ένα ευρωπαϊκό, premium, σπορ ελαστικό κορυφαίας ποιότητας το οποίο παρέχει εξαιρετική απόδοση φρεναρίσματος μέσω των 3+1 αυλακώσεών του και έχει σκοπό τη μεγιστοποίηση των σπορ επιδόσεων σε υψηλές ταχύτητες χάρη στον ασύμμετρο σχεδιασμό του πέλματος του ελαστικού.

Το N’FERA SPORT χαρακτηρίστηκε ως «Εξαιρετικά προτεινόμενο» στις δοκιμές θερινών ελαστικών που πραγματοποιήθηκαν από κορυφαία ευρωπαϊκά περιοδικά αυτοκινήτου, όπως τα γερμανικά AutoBild, ADAC και Ace Lenkrad. Ακόμα, το ελαστικό βραβεύτηκε στην κατηγορία Σχεδίασης Προϊόντων «Red Dot Design Awards» στη Γερμανία.

Βασισμένη στην ποιότητα και την τεχνολογία, μέσω συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης, η NEXEN TIRE σχεδιάζει να επεκτείνει τον εφοδιασμό ελαστικών σε νέα μοντέλα αυτοκινήτων παγκόσμιων premium κατασκευαστών και να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της στην ευρωπαϊκή αγορά.

By | 2022-08-10T12:41:04+00:00 Αύγουστος 10th, 2022|News|