Ελαστικά 4 εποχών: 5 λόγοι που αξίζει να τα επιλέξετε!

ελαστικά 4 εποχών

Ελαστικά 4 εποχών: ένας από τους πιο νέους τύπους ελαστικών, ο οποίος δημιουργήθηκε για να προσφέρει υψηλές επιδόσεις τόσο σε διαδρομές εντός πόλης όσο και εκτός. Με ποιο τρόπο όμως το καταφέρνει αυτό; Η πρόσφυση αυτού του τύπου ελαστικών κινείται μεταξύ θερινών και χειμερινών. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι είναι σχεδιασμένα για να απομακρύνουν με ευκολία το νερό σε περίπτωση βροχόπτωσης, αλλά και να προσφέρουν πρόσφυση υψηλού επιπέδου στο χιόνι. Ωστόσο, τα 4 Season ελαστικά καταφέρνουν να διατηρούν ιδιαίτερα ικανοποιητικές επιδόσεις και κράτημα ακόμα και σε συνθήκες στεγνού οδοστρώματος!

Σε ποιες περιπτώσεις όμως αξίζει να «φορέσετε» στο αυτοκίνητό σας ελαστικά 4 εποχών; Για να σας βοηθήσει στην προσπάθειά σας να πραγματοποιήσετε τη σωστή επιλογή, η NEXEN συγκέντρωσε για σας τους 5 λόγους για τους οποίους αξίζει πραγματικά να προχωρήσετε προς αυτή την κατεύθυνση!

1. Μετακινήστε συχνά εντός και εκτός πόλης με αυτοκίνητο!

Στην περίπτωση που πραγματοποιείτε συχνές μετακινήσεις εντός και εκτός πόλης, ειδικά κατά την διάρκεια του χειμώνα, τότε τα ελαστικά 4 εποχών αποτελούν μία ιδιαίτερα αξιόπιστη και αποδοτική λύση για το αυτοκίνητό σας. Στόχος της κατασκευής τους εξάλλου είναι να προσφέρουν ευελιξία σε οδηγούς που μετακινούνται σε δρόμους με κλιματικές συνθήκες που μεταβάλλονται τακτικά.

2. Η βάση σας βρίσκεται σε περιοχές της Ελλάδας με ήπιες χιονοπτώσεις

Τα ελαστικά 4 εποχών αποτελούν ιδανική επιλογή για τους κατοίκους της επαρχίας και των ημιορεινών περιοχών της χώρας! Όσοι τα χρησιμοποιούν ήδη, έχουν σίγουρα εκτιμήσει την άνεση που τους προσφέρουν. Αν λοιπόν μετακινήστε σε περιοχές με βροχές, λίγες χιονοπτώσεις και θερμοκρασία που σπάνια πέφτει κάτω από τους -5°C, τότε σίγουρα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά την επιλογή τους!

3. Ανταποκρίνονται άψογα στο χιόνι!

Έχετε ανακαλύψει την άνεση που σας προσφέρουν τα ελαστικά NEXEN N Blue 4 season σε χιονισμένο οδόστρωμα; Χάρη στις αυλακώσεις τους σε σχήμα V, απομακρύνουν αποτελεσματικά το νερό και το χιόνι. Διαθέτουν επίσης εγκοπές σε σχήμα 3D, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη ακαμψία του ώμου. Έτσι, σε κάθε σας διαδρομή, σας προσφέρουν κορυφαίο κράτημα και απόλυτη ασφάλεια!

4. Τα ελαστικά 4 εποχών σας προσφέρουν οικονομία κόστους!

Γιατί να αλλάζετε κάθε λίγο τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας όταν μπορείτε να αξιοποιήσετε την ευελιξία που σας προσφέρουν τα ελαστικά 4 εποχών; Κάντε τη σωστή επιλογή και επιλέξτε την πιο αποδοτική και ασφαλή λύση ελαστικών, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο!

5. Σημειώνουν κορυφαίες επιδόσεις το χειμώνα!

Τα ελαστικά 4 εποχών αποδεικνύονται ιδανικότερη επιλογή από τα συμβατικά θερινά ελαστικά, ειδικά καθ΄ όλη την διάρκεια του χειμώνα. Χάρη στο μοναδικό τους πέλμα και την ενδιάμεση γόμα, καταφέρνουν να ανταποκρίνονται άψογα στις απαιτήσεις της ελληνικής πραγματικότητας. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν υστερούν σε επιδόσεις και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού!

Ανακαλύψτε τα ιδανικά ελαστικά 4 εποχών!

Τα N Blue 4 Season της NEXEN αποτελούν την ιδανική λύση για κάθε οδηγό που αναζητά ελαστικά 4 εποχών υψηλής ποιότητας. Προσφέρουν άριστη απόδοση σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα αλλά και στο χιόνι, ενώ ο οδηγός μπορεί να βασιστεί σε αυτά καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Θα τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών NEXEN σε όλη την Ελλάδα.

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο «Ελαστικά 4 εποχών: 5 λόγοι για να τα επιλέξετε!»;

Διαβάστε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο Nexen Blog!

By | 2019-12-23T12:13:09+00:00 Δεκέμβριος 23rd, 2019|News|