Μάρκες ελαστικών αυτοκινήτων που αξίζουν

μάρκες ελαστικών

Μάρκες ελαστικών αυτοκινήτων υπάρχουν… πολλές. Άλλες είναι περισσότερο γνωστές, πιθανώς λόγω και ισχυρού marketing, άλλες λιγότερο. Avon, Barum, BFGoodrich, Bridgestone, Continental, Cooper, Dayton, DEBICA, Dunlop, Event, Falken, Federal, General, Goodride, Goodyear, GiTi Tire, Hankook, Interstate, Kenda, Kleber, Kormoran, Kumho, Linglong, Matador, Maxxis, Metzeler, Michelin, MOMO TIRES, NANKANG, Nokian, Petlas, Pirelli, Riken, Royal Black, Sailun, Sava, Semperit, Sumitomo, SUNFULL, Toyo, Tracmax, Uniroyal, Vee-Rubber, Viking, Vredestein και Yokohama είναι μόνο μερικές από αυτές. Ωστόσο, λίγες είναι εκείνες που κάνουν την διαφορά με την καινοτομία, την αξιοπιστία και την γκάμα λύσεων που προσφέρουν.

Η NEXEN TIRE ανάμεσα στις κορυφαίες μάρκες ελαστικών παγκοσμίως

Τα τελευταία χρόνια, η NEXEN TIRE αποτελεί μία από τις μάρκες ελαστικών αυτοκινήτων που κερδίζει πόντους όχι μόνο στις γνώμες και τις κριτικές για τα ελαστικά της, αλλά και στις αγοραστικές προτιμήσεις των «ψαγμένων» οδηγών. Ποιοι είναι όμως όλοι εκείνοι οι λόγοι για τους οποίους καταφέρνει να καταταχθεί στις κορυφαίες θέσεις των πωλήσεων στην Ελλάδα και τον κόσμο, αυξάνοντας με ταχύτατους ρυθμούς το μερίδιο αγοράς της; Ελάτε να τους ανακαλύψουμε μαζί στο κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

Μάρκες ελαστικών αυτοκινήτων: 8+1 λόγοι να επιλέξετε τη NEXEN TIRE

1. Πρόκειται για έναν από τους πιο ανερχόμενους κατασκευαστές παγκοσμίως

μάρκες ελαστικών

Η εταιρεία ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1941 στη Νότια Κορέα. Η υψηλή ποιότητα των ελαστικών της οδήγησε σύντομα σε αύξηση της ζήτησής τους παγκοσμίως. Έτσι, για να ανταπεξέλθει σε αυτή, προχώρησε το 2007 στην δημιουργία του νέου της εργοστασίου στην Κίνα. Το 2019 εγκαινίασε και το νέο της εργοστάσιο στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Zatec της Τσεχίας. Πλέον, εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 150 χώρες.

2. Ανήκει στις μάρκες ελαστικών που επενδύουν εμφατικά στην τεχνολογία

H NEXEN TIRE, εκτός από το νέο εργοστάσιο παραγωγής ελαστικών, ολοκλήρωσε πέρυσι και την επέκταση των Ευρωπαϊκών Κέντρων Πωλήσεων και Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) στη Γερμανία. Έτσι, μετρά πλέον τέσσερα Κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική, τα οποία είναι αφοσιωμένα στην ανάπτυξη της τεχνολογίας του μέλλοντος.

3. Προσφέρει μία πλήρη γκάμα λύσεων για επιβατικά οχήματα

Η νέα γκάμα των ελαστικών της NEXEN TIRE καλύπτει όλους τους τύπους επιβατικών οχημάτων, crossover, SUV, 4×4 και ελαφρών φορτηγών. Έτσι, κάθε οδηγός μπορεί να επιλέξει το μοντέλο ελαστικών που του ταιριάζει με βάση τον τύπο οχήματος και τις διαστάσεις ελαστικών και ζαντών που φορά το όχημά του. Επιπλέον, η γκάμα των ελαστικών της εταιρείας καλύπτει κάθε ανάγκη για υψηλές επιδόσεις, οικονομία καυσίμου και μέγιστη άνεση.

4. Τα ελαστικά της για την ελληνική αγορά είναι Made in Europe

Οι Ευρωπαίοι οδηγοί είναι απαιτητικοί στην οδήγηση, αγαπούν τις υψηλές επιδόσεις και θέλουν να κινούνται με άνεση σε κάθε οδόστρωμα, βρεγμένο ή στεγνό. Γι’ αυτό, η NEXEN απαντά στις ανάγκες τους εξελίσσοντας premium ελαστικά με βάση τις ανάγκες της ευρωπαϊκής αγοράς, τα οποία και συνδυάζουν υψηλή ποιότητα κύλισης, χαμηλό θόρυβο και κορυφαία σταθερότητα στο δρόμο. Τα ελαστικά της για την Ευρώπη και την Ελλάδα εξελίσσονται στη Γερμανία και παράγονται στην Τσεχία.

5. Αποτελεί μία από τις πιο έμπιστες μάρκες ελαστικών αυτοκινήτων

Η NEXEN TIRE, πέρα από τα Κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης, έχει ιδρύσει και ένα δυναμικό κέντρο δοκιμής ελαστικών. Εκεί, αναπτύσσει συνεχώς ελαστικά με εξαιρετικές οδηγικές επιδόσεις, έχοντας την δυνατότητα να τα δοκιμάσει σε διάφορες συνθήκες οδήγησης ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε αγοράς. Όλα της τα ελαστικά περνούν από αυστηρό έλεγχο και αξιολόγηση όπως:

  • Δοκιμή χειρισμού σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα
  • Δοκιμή χειρισμού σε χιόνι και πάγο
  • Δοκιμή Άνεσης
  • Δοκιμή NVH
  • Δοκιμή φρεναρίσματος σε στεγνά και βρεγμένα εδάφη
  • Δοκιμή υδρολίσθησης.

6. Κερδίζει τις θετικές γνώμες και των κριτικών

Η πρώτη βιομηχανία ελαστικών που κέρδισε όλα τα 4 μεγαλύτερα βραβεία σχεδιασμού του κόσμου δεν είναι άλλη από τη νοτιοκορεάτικη NEXEN TIRE. Εκτός όμως από το design τους, τα ελαστικά της διακρίνονται και σε τεχνικό επίπεδο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ολοκαίνουργιο Ν’ FERA Sport, το οποίο κατασκευάζεται στη Γερμανία και κέρδισε την 1η θέση στην κατηγορία θορύβου στην αξιολόγηση του περιοδικού Autobild, σημειώνοντας θόρυβο διέλευσης 66,6 Db. Επίσης, διακρίθηκε για τη σταθερότητά του σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα.

7. Στοχεύει ακόμα πιο ψηλά!

Στόχος της είναι να αποτελέσει έναν από τους 10 κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών παγκοσμίως έως και το 2025, με πωλήσεις άνω των πέντε δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό θα το πετύχει αξιοποιώντας τις υπερσύγχρονες υποδομές της παγκοσμίως σε επίπεδο παραγωγικότητας και ενισχύοντας τις τεχνολογικές της καινοτομίες. Σε αυτή της την προσπάθεια, σημαντικό ρόλο αποκτά και το μάρκετινγκ, το οποίο θα συμβάλει στην αύξηση του brand awareness της παγκοσμίως.

8. Οι κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτου εμπιστεύονται τη NEXEN TIRΕ

H NEXEN TIRE αποτελεί την 1η επιλογή 24 κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτου για ελαστικά πρώτης τοποθέτησης 100 διάσημων best sellers. Ανάμεσα σε αυτά τα μοντέλα περιλαμβάνονται τα: Audi A3, Fiat 500, Hyundai Kona, Kia Soul, Kia Sportage, Hyundai Tucson, Porsche Macan, Renault Twingo, Renault Mégane, SEAT Ateca, SEAT Leon, Skoda Fabia, Skoda Octavia, Renault Twingo, Renault Mégane, Volkswagen Golf και Volkswagen T-Roc. Η εταιρεία καλύπτει επίσης με εργοστασιακά ελαστικά τα ελαφρά φορτηγά Fiat Ducato και Iveco Daily.

+1. Η NEXEN TIRE διευρύνει συνεχώς το δίκτυο συνεργατών της

Ο συνεργάτης ελαστικών αποτελεί βασικό παράγοντα για την επιλογή των κατάλληλων για κάθε αυτοκίνητο, καθώς ενημερώνει τον οδηγό για τις επιλογές που καλύπτουν άριστα τις ανάγκες του. Γι’ αυτό, η NEXEN TIRE επενδύει συνεχώς στην διεύρυνση του δικτύου της στην Ελλάδα με υψηλά κριτήρια ποιότητας, επιλέγοντας μόνο έμπιστους και αξιόπιστους συνεργάτες. Αν και σεις αναζητάτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλήρη γκάμα ελαστικών της, τα χαρακτηριστικά και τις τιμές τους, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε στον κοντινότερό της συνεργάτη πατώντας εδώ.

NEXEN TIRE

Επίσημος εισαγωγέας – αντιπρόσωπος: Δ. Φραγκουλόπουλος Ε.Π.Ε.

21ο χλμ. Λ. Μαραθώνος, Πικέρμι

+30 210 6039622

Ακολουθήστε τη NEXEN TIRE σε Facebook & Instagram.

Βρήκατε χρήσιμο το νέο μας άρθρο: «Μάρκες ελαστικών αυτοκινήτων που αξίζουν»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα γύρω από το αυτοκίνητο και την οδική ασφάλεια στο NEXEN Blog.

By | 2021-07-09T18:58:46+00:00 Απρίλιος 9th, 2021|News|