Αποτελέσματα Δοκιμών Χειμερινών Ελαστικών 2022

Για τις σειρές χειμερινών ελαστικών Winguard Snow G’3 και Winguard Sport2 της NEXEN TIRE, που υποβλήθηκαν και φέτος σε δοκιμές χειμερινών ελαστικών, τα αποτελέσματα ήταν καλά έως πολύ καλά σε όλες τις κατηγορίες.

Τομείς διάκρισης:
Στην τελευταία δοκιμή ελαστικών 4 εποχών από το AutoBild, το N’blue 4 Season κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Eco-Label, εντυπωσιάζοντας κυρίως με τα σταθερά αποτελέσματά του σε ό,τι αφορά την καλή χιλιομετρική αντοχή, τη φθορά, και την κατανάλωση καυσίμου.

Τα πρόσφατα αποτελέσματα των δοκιμών για τις σειρές χειμερινών ελαστικών και ελαστικών 4 εποχών της NEXEN ενισχύουν την πρόθεσή μας, εκτός από τους τομείς υπερσύγχρονων τεχνολογιών και συνθέσεων υλικών κατασκευής, οι επενδύσεις μας στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης με στόχο την ασφάλεια, την άνεση και τις υψηλές επιδόσεις να παραμείνουν η κύρια προτεραιότητά μας στο μέλλον.

Η NEXEN TIRE κατόρθωσε για άλλη μια χρονιά να πείσει τους δοκιμαστές για την ποιότητα και την υπεροχή των ελαστικών της.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις δοκιμές θα βρείτε παρακάτω:

«ΚΑΛΟ», ADAC ONLINE 09/2022, ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στο πλαίσιο των δοκιμών της, η ADAC συνέκρινε 16 χειμερινά ελαστικά διαστάσεων 185/65 R15 στο VW Polo. Η NEXEN TIRE συγκέντρωσε γενική βαθμολογία 3,3 «Καλό» με το WINGUARD Snow’G3, και βρέθηκε στη 10η θέση της κατάταξης. Το ελαστικό βαθμολογήθηκε ιδιαίτερα υψηλά για τις επιδόσεις του σε υγρό και ολισθηρό παγωμένο οδόστρωμα. Πέραν των χαρακτηριστικών του κατά την οδήγηση, το χειμερινό ελαστικό της NEXEN TIRE απέσπασε επίσης πολύ καλές κριτικές για την κατανάλωση καυσίμου και την αντοχή του στη φθορά.

«ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟ», AUTO TOURING 09/2022, ΑΥΣΤΡΙΑ

Στη δοκιμή χειμερινών ελαστικών της OEAMTC για το 2022, το WINGUARD Snow’G3 της NEXEN TIRE έπεισε τους κριτές με πολύ καλά αποτελέσματα πάνω σε υγρό οδόστρωμα και εξαιρετικές επιδόσεις πάνω στον πάγο.

Με υψηλή χιλιομετρική αντοχή και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, το υψηλής ποιότητας χειμερινό ελαστικό WINGUARD Snow’G3 ξεχώρισε κατά τη διάρκεια των δοκιμών και κατέκτησε τη διάκριση «συνιστώμενο».

«ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΟ», ΔΟΚΙΜΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ TCS 2022, ΕΛΒΕΤΙΑ

Στη δοκιμή χειμερινών ελαστικών της TCS για το 2022, η NEXEN TIRE με το WINGUARD Snow G´3 στις διαστάσεις 185/65 R15 διακρίθηκε με πολύ καλά αποτελέσματα.

Απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία εκπομπής θορύβου κύλισης και, ταυτόχρονα, πολύ καλές κριτικές για τις επιδόσεις του σε υγρό οδόστρωμα και χιόνι, με την TCS να αποδίδει στο προϊόν τη διάκριση «πολύ καλό». Οι Ελβετοί εμπειρογνώμονες επιβεβαιώνουν με αυτόν τον τρόπο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτού του εξαιρετικής ποιότητας χειμερινού ελαστικού: υψηλή αντοχή στη φθορά και εξοικονόμηση καυσίμου.

«ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ», ΔΟΚΙΜΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ 2022, AUTOBILD 40/2022, ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στη δοκιμή χειμερινών ελαστικών του AutoBild για το 2022, το WINGUARD Sport 2 στις διαστάσεις 215/55 R17 κατόρθωσε να αναδειχθεί ανάμεσα στα 20 καλύτερα προϊόντα που προκρίθηκαν στον τελικό.

Ο έλεγχος πρόσφυσης και οι σύντομες αποστάσεις πέδησης πάνω στο χιόνι απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές. Τέλος, η καλή ευστάθεια τόσο σε στεγνό όσο και σε υγρό οδόστρωμα δικαιολογούν την τελική κατάταξη στη δοκιμή της AutoBild: 10η θέση ανάμεσα στα 56 χειμερινά ελαστικά που συμμετείχαν στη δοκιμή.
           

«ΚΑΛΟ», ΔΟΚΙΜΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ 4 ΕΠΟΧΩΝ, AUTOBILD 39/2022, ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Το N’BLUE 4Season έλαβε τη 10η θέση ανάμεσα σε 35 ελαστικά στη δοκιμή του AutoBild για ελαστικά 4 εποχών και απέσπασε τη διάκριση «ΚΑΛΟ». Το ελαστικό εντυπωσίασε με τα χαρακτηριστικά του σε χειμερινές συνθήκες, την υποδειγματική χιλιομετρική αντοχή του και την καλή σχέση τιμής-ποιότητας. Επιπλέον, το ελαστικό 4 εποχών N’BLUE 4Season της NEXEN TIRE πέτυχε το δεύτερο καλύτερο αποτέλεσμα στην κατηγορία «AutoBild Eco-Label».
Αυτή η νέα κατηγορία αξιολογεί τα ελαστικά με βάση οικολογικά κριτήρια, όπως χιλιομετρική αντοχή και τριβή, κατανάλωση καυσίμου, εκπομπή θορύβου, και απόσταση μεταφοράς του τελικού προϊόντος.

By | 2022-11-25T17:14:25+00:00 Νοέμβριος 25th, 2022|News|