Η Nexen Tire προμηθεύει το ελαστικό υπέρ-υψηλών επιδόσεων N’FERA RU1 για εργοστασιακή τοποθέτηση στον μοντέλο Porsche Macan.

Η Nexen Tire, ένας παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή ελαστικών, ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε να προμηθεύει ελαστικά για εργοστασιακή τοποθέτηση (ΟΕ) στην αυτοκινητοβιομηχανία Porsche για δεύτερη φορά. Το επιλεγμένο ελαστικό, N’FERA RU1, παρέχεται για το πολυτελές SUV Macan της Porsche, στις διαστάσεις 235/55R19 101Y και 255/50R19 103Y.

Ως ένα ελαστικό υπέρ υψηλών επιδόσεων σχεδιασμένο για σπορ οδήγηση, το N’FERΑ RU1 έχει ήδη τοποθετηθεί και στο πολυτελές SUV της Porsche, Cayenne. Το ελαστικό N’FERA RU1 προσφέρει ασυναγώνιστη σταθερότητα στις στροφές για οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με 3D Νανοτεχνολογία που μεγιστοποιεί τις δυνατότητες φρεναρίσματος των σπορ αυτοκινήτων στις υψηλές ταχύτητες.

Το N’FERA RU1 έχει κερδίσει 9 βραβεία σχεδιασμού σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία όπως το Red Dot Design Award το έτος 2017 και το Japan’s Good Design Award, που αποδεικνύουν τον εξαιρετικό σχεδιασμό του ελαστικού. Η προμήθεια ελαστικών στις αυτοκινητοβιομηχανίες ως εργοστασιακή τοποθέτηση επιδεικνύει επίσης την υψηλή ποιότητα και τα υψηλά πρότυπα της Nexen Tire για να προσφέρει βελτιστοποιημένα ελαστικά για οχήματα υψηλών επιδόσεων.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που προμηθεύουμε τα ελαστικά μας στον κατασκευαστή σπορ αυτοκινήτων Porsche που φημίζεται διεθνώς για τον καλό σχεδιασμό και τις επιδόσεις των αυτοκινήτων που κατασκευάζει» δήλωσε ο CEO της Nexen Tire, Travis Kang. «Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε συνέχεια να βελτιώνουμε ακόμα περισσότερο την ποιότητα και την τεχνολογία των προϊόντων μας καθώς και να επεκτείνουμε τις εργοστασιακές τοποθετήσεις μας σε ακόμα περισσότερους κατασκευαστές αυτοκινήτων». Με την νέα μας μονάδα παραγωγής στην Τσεχία που θα ξεκινήσει τη λειτουργία της σε λίγους μήνες, θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα ελαστικά για εργοστασιακές τοποθετήσεις που θα ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες των Ευρωπαίων κατασκευαστών».

Η Nexen Tire κατασκευάζει ετησίως 42 εκατομμύρια ελαστικά για επιβατικά οχήματα, SUV και ελαφρά φορτηγά χρησιμοποιώντας εξελιγμένη τεχνολογία και προσφέροντας ασυναγώνιστη ποιότητα. Η Nexen Tire προμηθεύει ελαστικά σε περισσότερους από 20 κατασκευαστές αυτοκινήτων σε Βόρεια και Νότια Αμερική, Ασία και Ευρώπη.

By | 2018-05-14T12:43:13+00:00 Μάιος 9th, 2018|News|