SUV αυτοκίνητα: 6+1 πλεονεκτήματά τους

suv αυτοκίνητα

SUV αυτοκίνητα ή αλλιώς Sport Utility Vehicle, ένας από τους δημοφιλέστερους τύπους οχημάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως. Μεγαλύτερα σε μέγεθος από τα συμβατικά αυτοκίνητα, είναι ιδανικά για μετακινήσεις εντός, αλλά και εκτός δρόμου. Εκτός όμως από αυτό, υπάρχουν αρκετοί ακόμα λόγοι που αξίζει να τα επιλέξει ένας οδηγός. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τη μοντέρνα τους εμφάνιση, τα υψηλά επίπεδα άνεσης και πρακτικότητας, καθώς και την κορυφαία οδηγική εμπειρία που προσφέρουν. Αν λοιπόν σκέφτεστε κι εσείς να αποκτήσετε ένα τέτοιο όχημα, τότε σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Και για να ενισχύσουμε την απόφασή σας, συγκεντρώσαμε για σας 6 + 1 λόγους για να προχωρήσετε στην πολυπόθητη αγορά SUV.

1. Καλύτερη ορατότητα για τον οδηγό

Τα SUV αυτοκίνητα έχουν μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος. Έτσι λοιπόν, η θέση του οδηγού είναι υπερυψωμένη τόσο όσο χρειάζεται για να του προσφέρει καλύτερη ορατότητα.

2. OffRoad δυνατότητες

Ένα SUV δεν είναι απαραίτητο να διαθέτει τετρακίνηση για να κινηθεί με ευελιξία στο χώμα. Τα περισσότερα σύγχρονα δικίνητα διαθέτουν σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα όπως το ESP, το traction control και πολλά ακόμα τα οποία τους επιτρέπουν να παραμένουν σταθερά σε όλες τις συνθήκες.

3. Τα SUV αυτοκίνητα κινούνται με άνεση και εντός πόλης!

Μπορεί να μοιάζουν πληθωρικά σε σχέση με τα μικρομεσαία hatchback, ωστόσο, λόγω του σχεδιασμού τους, δεν καταλαμβάνουν μεγαλύτερο χώρο στον δρόμο. Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι είναι εύχρηστα και για τις καθημερινές μας μετακινήσεις εντός πόλης.

4. Εντυπωσιακή εμφάνιση

Θα θέλατε να οδηγείτε ένα εντυπωσιακό όχημα; Τα SUV αυτοκίνητα ξεχωρίζουν στον δρόμο, κλέβοντας τις εντυπώσεις για τον σύγχρονο σχεδιασμό και τις δυναμικές γραμμές τους. Ξεφύγετε από τα τετριμμένα και επιλέξτε το SUV όχημα που σας αρέσει, στις διαστάσεις που σας ταιριάζουν.

5. Μεγάλοι χώροι

Ετοιμάζεστε για ένα πολύωρο ταξίδι και σας προβληματίζει η ταλαιπωρία; Όχι πια. Τα SUV, συγκρινόμενα με τα συμβατικά αυτοκίνητα, διαθέτουν μεγαλύτερους χώρους για σας και την οικογένειά σας. Χάρη στο αυξημένο ύψος του αμαξώματός τους και την ευρηματική τους σχεδίαση, προσφέρουν γενναιόδωρο χώρο για τα πόδια και την κεφαλή, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επιβάτες.

6. Χαμηλή κατανάλωση

Ποιος είπε ότι τα σύγχρονα SUV αυτοκίνητα έχουν υψηλή κατανάλωση καυσίμου;  Είτε επιλέξετε ένα καινούργιο SUV πετρελαίου είτε βενζίνης, δε θα δείτε αξιοσημείωτη διαφορά στην κατανάλωση. Πλέον, τα SUV διαθέτουν μειωμένο βάρος, υπερσύγχρονους κινητήρες και συστήματα όπως το Start – Stop που εξασφαλίζουν μειωμένη κατανάλωση.

+1. Τα SUV αυτοκίνητα είναι ιδανικά για τους ελληνικούς δρόμους

Είτε εντός είτε εκτός πόλης, ο Έλληνας οδηγός θα χρειαστεί να οδηγήσει σε πολλούς… καρόδρομους. Η αλήθεια είναι λοιπόν πως τα SUV αυτοκίνητα είναι ιδανικά για τις λακκούβες του οδικού μας δικτύου. Είναι φυσικό λοιπόν να μη «μασάνε» σε σχέση με αυτοκίνητα που «φορούν» αναρτήσεις για άσφαλτο.

Τα ιδανικά ελαστικά για SUV αυτοκίνητα

Φυσικά, ένα στολίδι των δρόμων όπως είναι το SUV θα πρέπει να εξοπλίζεται με τα κατάλληλα ελαστικά. Γι’ αυτό λοιπόν εξοπλίστε το δικό σας SUV αυτοκίνητο με τα ελαστικά NEXEN N FERA RU 1. Προσφέρουν εξαιρετικό χειρισμό στον οδηγό, καθώς και κορυφαίες επιδόσεις τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κορυφαία ελαστικά NEXEN, επικοινωνήστε σήμερα με τον κοντινότερό μας συνεργάτη. Βρείτε τον εδώ.

By | 2019-09-06T11:05:55+00:00 Σεπτέμβριος 6th, 2019|News|