NEXEN ελαστικά και οι κριτικές τους

ελαστικά κριτικές

«NEXEN ελαστικά, κριτικές και η αξιοποίησή τους στην έρευνα αγοράς», ένα θέμα που απασχολεί κάθε οδηγό που ενδιαφέρεται να προχωρήσει στην επιλογή νέων ελαστικών για το αυτοκίνητό του. Η αγορά ελαστικών δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, ειδικά αν αναλογιστείτε το πόσες πολλές είναι οι μάρκες και τα μοντέλα ελαστικών που προσφέρονται προς πώληση. Ωστόσο, αυτές που αξίζουν της προσοχής σας και που μπορούν να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες σας είναι μετρημένες. Για να σας βοηθήσουμε λοιπόν στην προσπάθειά σας να προχωρήσετε σε μία έξυπνη και σοφή επιλογή, συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες και τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε.

Τα 6+1 βήματα για μία επιτυχημένη έρευνα αγοράς ελαστικών

1. Επιλέξτε τον τύπο και τις διαστάσεις ελαστικών που σας ενδιαφέρουν

Το πρώτο σας βήμα είναι να καθορίσετε την ανάγκη του οχήματός σας. Οδηγείτε συμβατικό ή SUV/Crossover όχημα; Χρειάζεστε θερινά ελαστικά, ή μήπως μένετε σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της χώρας και γι’ αυτό αξίζει να επενδύσετε σε ελαστικά 4 εποχών; Ποια ελαστικά ανταποκρίνονται στις διαστάσεις ελαστικών του μοντέλου σας;

2. Συγκρίνετε ελαστικά από επώνυμα brands

Ποια είναι τα brands τα οποία σας προσφέρουν ελαστικά που καλύπτουν τις προδιαγραφές που έχετε θέσει; Αναζητήστε τις λύσεις που έχουν σχεδιάσει κορυφαίες εταιρείες όπως NEXEN Giti Tire, Pirelli, Michelin, Kleben, Dunlop, Toyo, Goodyear, Kormoran, Matador, Bridgestone, Yokohama, Uniroyal, Saya, Fulda, Falken και Continental, συγκρίνετε τις προδιαγραφές τους και αναζητήστε τις τιμές τους.

3. Αποκλείστε λύσεις μεταχειρισμένων ελαστικών

Μπορεί τα μεταχειρισμένα ελαστικά να φαίνονται πιο οικονομικά από τα καινούργια, ωστόσο στην πράξη μπορούν να αποδειχθούν πιο κοστοβόρα σε βάθος χρόνου. Επίσης είναι και πιο δύσκολο να ελεγχθούν σωστά για τυχόν φθορές, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι το ίδιο ασφαλή με τα καινούργια.

4. Ενημερωθείτε για την πληρότητα και την ποιότητα της γκάμας ελαστικών της NEXEN

Το πιο ανερχόμενο brand ελαστικών παγκοσμίως δεν είναι άλλο από τη NEXEN – και όχι τυχαία. Τα ελαστικά της κάνουν την διαφορά, καθώς προσφέρουν τον βέλτιστο συνδυασμό ποιότητας, αξιοπιστίας και τιμής, ενώ καλύπτουν κάθε οδηγική ανάγκη. Μεταξύ άλλων:

  • Τα N FERA SPORT έχουν κατακτήσει κοινό και κριτικές χάρη στις εντυπωσιακές επιδόσεις, στην σταθερότητα, στο φρενάρισμα και στην κατηγορία θορύβου
  • Τα N FERA PRIMUS αποτελούν τη νέα αξιόπιστη all around πρόταση της εταιρείας
  • Τα Ν BLUE HD PLUS διακρίνονται για την εξαιρετική τους απόδοση σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα
  • Τα N BLUE ECO προσφέρουν μειωμένη κατανάλωση καυσίμου
  • Τα N FERA RU1 αποτελούν την ιδανική επιλογή ελαστικών για SUVs & Crossovers.

 5. Αναζητήστε αξιόπιστες κριτικές για τα ελαστικά NEXEN

Αφού εντοπίσετε τα ελαστικά NEXEN που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, είναι σημαντικό να αναζητήσετε πληροφορίες γι’ αυτά μέσα από το online και το offline περιβάλλον σας. Αναζητήστε κριτικές σε social media, πλατφόρμες σύγκρισης τιμών και forums. Στη συνέχεια ζητήστε γνώμες από έμπιστα πρόσωπα με γνώση και αγάπη γύρω από το αυτοκίνητο, καθώς και από τον έμπιστό σας συνεργάτη ελαστικών.

6. Επιλέξτε NΕΧΕΝ ελαστικά με εγγύηση ποιότητας

Οι κριτικές για ελαστικά είναι εξαιρετικά χρήσιμες και κατατοπιστικές. Ωστόσο, τα νέα ελαστικά πρέπει να συνοδεύονται πάντα και από εγγύηση καλής λειτουργίας, απαλλάσσοντας τους οδηγούς από το άγχος κάποιας βλάβης η προβλήματος. Για το λόγο αυτό, η NEXEN προσφέρει εγγύηση με δυνατότητα αντικατάστασης σε όλα της τα ελαστικά.

+1.  Εμπιστευτείτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη ελαστικών

Αναζητάτε περισσότερες πληροφορίες για τα ελαστικά NEXEN που ταιριάζουν άριστα στις ανάγκες σας; Επισκεφτείτε σήμερα τον κοντινότερό σας έμπιστο συνεργάτη ελαστικών και συζητήστε μαζί του για όλες σας τις απορίες. Αφού λοιπόν πραγματοποιήσατε την έρευνα της αγοράς σας, διαβάσατε τις κριτικές και καταλήξατε στις επιλογές σας, εκείνος θα σας καθοδηγήσει για να καταλήξετε στην καλύτερη δυνατή. Βρείτε τον εδώ.

Βρήκατε χρήσιμο το νέο μας άρθρο «Nexen ελαστικά και οι κριτικές τους»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα γύρω από το αυτοκίνητο και την οδική ασφάλεια στο νέο NEXEN Blog.

By | 2021-04-14T16:11:56+00:00 Ιανουάριος 14th, 2021|News|