Η Nexen Tire εφοδιάζει το EV6, το 1ο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της KIA

Η NEXEN TIRE επιλέχτηκε να εφοδιάσει με ελαστικά πρώτης τοποθέτησης το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της KIA, το EV6.

ROADIAN GTX EV και N’FERA Sport EV της NEXEN TIRE, θα τοποθετούνται στο EV6, το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της KIA, το οποίο είναι βασισμένο στην πλατφόρμα της HYUNDAI Motor’s Group Electric Global Modular Plat (E-GMP). To EV6 έχει τόσο μεγάλη απόδοση που ξεπερνάει τα 475 χλμ. με μόνο μια φόρτιση. Όταν χρησιμοποιείται η γρήγορη λειτουργία φόρτισης State of Charge (SOC), το αυτοκίνητο μπορεί να φορτιστεί από 10% έως 80% μόλις σε 18 λεπτά.

Το ROADIAN GTX EV στη διάσταση 235/55R19 101H, είναι ένα premium all season ελαστικό, το οποίο καλύπτει όλες τις απαιτήσεις ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, όσον αφορά την ασφάλεια, την αντοχή και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου. Το N’FERA Sport EV στη διάσταση 235/55R19 105V XL, βελτιώνει την σταθερότητα και τον χειρισμό σε υψηλές ταχύτητες καθώς προσφέρει μέγιστο κράτημα τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Και οι δύο τύποι ελαστικών σχεδιάστηκαν και εξελίχτηκαν για να προσφέρουν υψηλότερη αντίσταση κύλισης και μικρότερα επίπεδα θορύβου, εφαρμόζοντας ένα σύστημα που ελαχιστοποιεί αυτά τα επίπεδα κατά 5db σε σχέση με τα υπάρχοντα προϊόντα.

Η NEXEN TIRE έχει ήδη ξεκινήσει να εξοπλίζει με ελαστικά πρώτης τοποθέτησης τα μοντέλα της KIA, Soul EV και US EV startup Canno, δημιουργώντας ισχυρές βάσεις στην παγκόσμια βιομηχανία κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Η Εταιρία σκοπεύει να επεκτείνει την παγκόσμια παρουσία της εστιάζοντας στην έρευνα και ανάπτυξη καθώς και στην επένδυση για την κίνηση.

By | 2022-02-21T11:21:17+00:00 Αύγουστος 13th, 2021|News|