Loading...

Η ΝEXEN TIRE, που αποτελεί τον επίσημο χορηγό της Manchester City Football Club, γιορτάζει την στέψη της ομάδας ως πρωταθλητή της Αγγλικής Premier League για τη σεζόν 2017/2018.

H Nexen Tire, που είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή ελαστικών, γιορτάζει που αποτελεί τον επίσημο χορηγό των νικητών της Premier League, αφού η Manchester City Football Club (Manchester City) στέφθηκε με τον τίτλο του πρωταθλητή της σεζόν 2017/2018 της Αγγλικής Premier League (EPL).

Η Manchester City σφράγισε την νίκη του πρωταθλήματος κερδίζοντας 3-1 τον αγώνα εναντίον της Tottenham Hotspur στο στάδιο Wembley το Σάββατο 14 Απριλίου. Με πέντε αγώνες να απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος η Manchester City γίνεται μια από της πιο γρήγορες ομάδες που αποκτούν τον τίτλο στην ιστορία της Premier League. Αυτή είναι η 3η φορά που η Manchester City γίνεται πρωταθλητής της Premier League, με όλους τους τίτλους να έχουν αποκτηθεί τα τελευταία 6 χρόνια.

«Ως επίσημοι συνεργάτες και χορηγοί της Manchester City, είμαστε ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι η ομάδα έχει ήδη σφραγίσει τον τίτλο του πρωταθλητή της Αγγλικής Premier League», δήλωσε ο CEO της Nexen Tire, Travis Kang. «Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί άλλη μια επιτυχημένη χρονιά για τον επίσημο χορηγό της ομάδας, την Nexen Tire, με την ομάδα να κερδίζει και τον τίτλο του πρωταθλητή της Premier League αλλά και το κύπελλο Carabao. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την στρατηγική μας συνεργασία με την Manchester City για να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο και να αυξήσουμε την αναγνωρισιμότητα της μάρκας μας.»

Η Nexen Tire θα δώσει στη δημοσιότητα και ένα video με 3 παίκτες της ομάδας
(Vincent Kompany, Ederson Moraes, Benjamin Mendy) μέσα από τα social media (https://www.facebook.com/NEXENTIRE.GLOBAL/) and YouTube (https://www.youtube.com/user/nexentireglobal).

Η Nexen Tire επέκτεινε την πολυετή συνεργασία της με την Manchester City τον Μάρτιο του 2017, αποτελώντας τον 1ο επίσημο χορηγό στο μανίκι της φανέλας στην Αγγλική Premier League. Η εταιρεία μέσα από αυτή τη συνεργασία αυξάνει την αναγνωρισιμότητα της διεθνώς και σκοπεύει να συνεχίσει τις δράσεις προβολής με την ομάδα.

Η νίκη του πρωταθλήματος της Premier League θα εορταστεί επίσημα στις 6 Μαΐου, όπου η Manchester City θα σηκώσει το κύπελλο στον αγώνα εναντίον της Huddersfield Town. Οι παίκτες της ομάδας είχαν ασυναγώνιστες επιδόσεις αυτή τη σεζόν έχοντας ένα σερί 18 διαδοχικών νικών που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της Premier League. Η ομάδα επίσης κέρδισε και το κύπελλο Carabao τον Φεβρουάριο για 5η φορά στην ιστορία της. Η Nexen Tire συντροφεύει την Manchester City στους αγώνες της, ως επίσημος χορηγός της ομάδας, υποστηρίζοντας και γιορτάζοντας τις νίκες της ομάδας στο γήπεδο.

By | 2018-05-14T12:52:22+00:00 Μάιος 9th, 2018|News|