Ελαστικά 4Χ4: Κάντε την ιδανική επιλογή

Ελαστικά 4Χ4, ποια είναι αυτά που θα απογειώσουν τις επιδόσεις του δικού σας οχήματος; Αν η επιλογή ελαστικών είναι σημαντική για τα επιβατικά οχήματα, τότε για τα τετράτροχα είναι πραγματικά καθοριστική. Οι λόγοι; Τα κατάλληλα ελαστικά μπορούν να βελτιώσουν στο μάξιμουμ:

  • Τον χειρισμό και τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε off road συνθήκες
  • Την επαφή του με δύσκολα εδάφη όπως χώματα, λάσπες ή πέτρες
  • Την πρόσφυση του οχήματος, διατηρώντας την σε υψηλά επίπεδα ακόμα και στις πιο απαιτητικές καταστάσεις.

Ελαστικά 4Χ4 και τί να προσέξετε στην αγορά τους

Για να επιλέξετε τα κατάλληλα ελαστικά 4Χ4, είναι σημαντικό να εστιάσετε την προσοχή σας στα παρακάτω 5 σημεία:

1. Να είναι ανθεκτικά

Τα γδαρσίματα από χαλίκια μπορούν να προκαλέσουν γδαρσίματα ή και πιο σοβαρές βλάβες στα ελαστικά σας.  Βεβαιωθείτε ότι η ανθεκτικότητά τους είναι τέτοια που μπορεί να τους εξασφαλίσει υψηλή διάρκεια ζωής, χωρίς προβλήματα.

2. Να είναι αθόρυβα

Η ποιότητα κύλισης των ελαστικών πρέπει να είναι κορυφαία σε κάθε συνθήκη, προσφέροντάς σας αθόρυβη λειτουργία.

3. Να προσφέρουν υψηλή πρόσφυση

Η απόκριση στο φρενάρισμα αποτελεί βασικό παράγοντα για την καλή λειτουργία των ελαστικών.

4. Να προσφέρουν μειωμένη κατανάλωση καυσίμου

Είναι γεγονός ότι τα ελαστικά του αυτοκινήτου αντιπροσωπεύουν έως και το 20% της κατανάλωσης καυσίμου. Εφόσον λοιπόν πρόκειται να επιλέξετε ελαστικά 4χ4, ελέγξτε πρώτα την βαθμολογία της αποδοτικότητάς τους.

5. Να είναι αποτελεσματικά εντός και εκτός δρόμου

Τα κατάλληλα ελαστικά 4Χ4 πρέπει να ανταποκρίνονται το ίδιο καλά τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου, χαρίζοντάς σας άνετες και ποιοτικές διαδρομές.

Επιλέξτε τα κορυφαία ελαστικά 4X4

Αναζητάτε τα κορυφαία ελαστικά 4×4 για το SUV όχημά σας; Η ΝΕΧΕΝ δημιούργησε και σας προτείνει τις κορυφαίες λύσεις της αγοράς με βάση τις ανάγκες σας. Ας τις δούμε αναλυτικά:

  • Ν FERA RU 1 για εξαιρετικές επιδόσεις

Πρόκειται για την ιδανική σας επιλογή για κίνηση εντός και εκτός δρόμου. Τα Ν FERA RU 1 είναι ιδανικά για SUV, προσφέρουν εξαιρετικό χειρισμό σε όλες τις συνθήκες. Χάρη στα 3+1 τους αυλάκια, χαρίζουν βελτιωμένη απομάκρυνση του νερού, ενώ εξασφαλίζουν και μειωμένο θόρυβο.

  • ROADIAN AT 4X4 για μειωμένη κατανάλωση καυσίμου

Τα ROADIAN AT 4X4  διαθέτουν ανυψωμένο προφίλ ώμου, το οποίο τα προστατεύει ακόμα και από τις πιο ακραίες συνθήκες εδάφους. Φυσικά, διακρίνονται και για την ισορροπημένη τους απόδοση τόσο εκτός όσο και εντός δρόμου. Ένα από τα πιο ισχυρά πλεονεκτήματά τους είναι και η μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

  • ROADIAN HTX RH5, φτιαγμένα για να αντέχουν

Τα ROADIAN HTX RH5 είναι φτιαγμένα για να αντέχουν σε κάθε έδαφος, χωρίς να εμφανίζουν σημάδια φθοράς. Διαθέτουν ειδικές εγκοπές στα αυλάκια για Καλύτερη απομάκρυνση της λάσπης.

Αναζητήστε τα κορυφαία ελαστικά 4X4 της NEXEN που θα καλύψουν πλήρως την κάθε σας ανάγκη; Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά και τις τιμές τους στο δίκτυο συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα. Βρείτε τον κοντινότερό σας συνεργάτη μας εδώ.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Ελαστικά 4Χ4: Κάντε την ιδανική επιλογή»;

Διαβάστε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα στο NEXEN Blog.

By | 2021-04-14T17:07:29+00:00 Μάιος 14th, 2020|News|